Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den Dekker Electrotechniek B.V.
Stationsstraat 59
6026 CT Maarheeze
Telefoon: 0495-593314
Mobiel: 0610827500
info@dendekkerelectrotechniek.nl
www.dendekkerelectrotechniek.nl
K.v.K.Eindhoven: 17062558
BTW: NL.815939310B01

IBAN: NL88 RABO 0130746614
BIC: RABONL2U

Gebalanceerde ventilatie systemen (WTW)

Wij ontwerpen en realiseren gebalanceerde ventilatie systemen voor uw woonhuis.

Bij een gebalanceerd ventilatie systeem wordt de gehele luchtbeweging binnen de woning gecontroleerd. Verse buitenlucht wordt via een kanalensysteem in de verblijfruimten (woonkamer en slaapkamers) toegevoerd en vervuilde lucht wordt uit de natte ruimten (keuken, wc, berging, badkamer en douche) afgevoerd. Hierdoor ontstaat een goede luchtcirculatie door de gehele woning.

De afgezogen vervuilde lucht wordt via een filter en de tegenstroomwarmtewisselaar, waar warmte-overdracht plaats vindt, afgevoerd naar buiten. De aangezogen verse buitenlucht wordt via een filter en de tegenstroomwarmtewisselaar met een rendement van ca. 95%, toegevoerd in de woning.
De hoeveelheid toegevoerde en afgezogen lucht kan worden geregeld m.b.v. een 3 standenschakelaar. In de badkamer wordt een impulsschakelaar geplaatst waarmee het ventilatie systeem voor een door u zelf in te stellen tijd in de hoogste stand kan worden geschakeld. 

Een Storckair gebalanceerd ventilatiesysteem is uitgevoerd met een bypass. Door het openen van de bypassklep wordt de afvoerlucht om de wisselaar heen geleid. Hierdoor kan tijdens de zomermaanden in de nachtelijke uren “vrije koeling” worden gerealiseerd. De temperatuur, comfort temperatuur waarop de bypass wordt geopend, kan door u zelf worden ingesteld.

Kijk ook eens bij www.zehnder.nl

 

den Dekker Electrotechniek b.v. | Stationsstraat 59 | 6026 CT Maarheeze | T: 0495-59 33 14
E: info@dendekkerelectrotechniek.nl | I: www.dendekkerelectrotechniek.nl